Cumpărați KD Max V6 PRO, obțineți gratuit modulul Listă de tăiere!

Profitați de o promoție specială.  Doar în aprilie, când cumperi KD MAX V6 Pro, vei primi  gratuit modulul Cutting List, economisind 1000 LEI!

 

KD Max V6 și lista de tăiere

Fiind cel mai popular software de proiectare a corpurilor de mobilier, KD Max oferă soluții pentru prezentare, evaluare și desen de execuție. Programul oferă un  modul Cutting List cu care utilizatorii pot obține o listă de tăiere precisă cu un singur clic. Mai mult, acest modul  vă permite să modificați sau să creați cu ușurință propria bază de date a corpurilor de mobilier, care conține structura exactă a dulapului, dimensiunile, codul articolului, textura și categoria de produse.  Datorită acestei soluții, veți accelera și îmbunătăți designul și activitatea de execuție.

Biblioteca pentru bucătării din software-ul de proiectare anterior nu îndeplinește cerințele dvs.?

Încercați biblioteca parametrică din modulul Cutting List. Este suficient să introduceți dimensiunile propriului corp și să definiți structura internă exactă. În KD Max puteți crea propriile biblioteci de corpuri fără restricții. Acest lucru este posibil  în  combinație cu Cutting List.

 

Promoția durează până la data de 30.04.2023

Sunteti interesat? Completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă!

  *Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail de către reprezentanții TM SYS Group în scopul prezentării ofertei sau al marketingului.
  Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TM SYS Sp. z o. o. cu sediul în Cracovia
  31-574, str. Ciepłownicza 23.
  Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entități din cadrul Grupului TM SYS și procesatori în numele operatorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu și, după o astfel de revocare, pe durata termenului de prescripție pentru pretențiile față de și împotriva operatorului de date. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
  În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa str. Ciepłownicza 23, 31-574 Cracovia sau e-mail: IODO@tmsys.pl
  Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate -
  - AICI. - TUTAJ.

  Descărcați Demo KD Max

  Completați formularul de mai jos și veți primi un mesaj la adresa de e-mail furnizată cu un link pentru a descărca versiunea demo a programului KD Max împreună cu link-uri către videoclipuri cu instrucțiuni. Dacă nu primiți mesajul în 5 minute, vă rugăm să verificați folderul „Spam”.


   +40

   În ce scopuri caut software?
   * Vă vom trimite prin e-mail materialele de formare inițiale necesare pentru a începe munca profesională
   Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro
   Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.