Amenajarea și tăierea bucătăriei în mâinile tale!

iMeasure

Măsurarea instantanee și precisă a camerei.

 

iMeasure este o aplicație mobilă care permite comunicarea indirectă între KD Max și distanțometrul cu laser YFCAD. Aplicația descarcă măsurătorile efectuate de la distanțometrul cu laser prin Bluetooth.

Pur și simplu selectați un tip de cameră în iMeasure și măsurați lungimile și înălțimile pereților cu ajutorul telemetrului, iar acestea sunt descărcate automat în aplicație. În pașii următori, puteți defini dimensiunile ferestrelor, ușilor, precum și ale obiectelor suplimentare (de exemplu, coșul de fum, coloana). Pentru a vă reține mai ușor comentariile, aplicația vă permite să faceți fotografii cu măsurătorile și comentariile dumneavoastră. În plus față de proiectarea camerelor, iMeasure vă permite să creați o bază de date a clienților cu proiectele aferente.

 

Sistemul iMeasure este compatibil cu Android până la versiunea 8.1

 

 

Aplicația iMasure, datorită ușurinței sale de utilizare și preciziei de măsurare, este extrem de funcțională. Proiectantul poate măsura clientul și apoi trimite automat datele obținute către programul KD Max. Nu este nevoie să atrageți camera de la zero, vă permite să economisiți semnificativ timp.

 

 

Aplicația IMeasure
iMeasure vă permite să creați intuitiv un contur al oricărei încăperi (pereți, tavan, uși, ferestre) și să încărcați automat dimensiunile acesteia printr-un telemetru laser. Datele obținute pot fi importate cu ușurință în programul KD Max V6 și proiectarea poate fi continuată, folosind posibilitățile sale enorme.
Comandați aplicații

Verificați oferta

Descărcați Demo KD Max

Completați formularul de mai jos și veți primi un mesaj la adresa de e-mail furnizată cu un link pentru a descărca versiunea demo a programului KD Max împreună cu link-uri către videoclipuri cu instrucțiuni. Dacă nu primiți mesajul în 5 minute, vă rugăm să verificați folderul „Spam”.


    +40

    În ce scopuri caut software?
    * Vă vom trimite prin e-mail materialele de formare inițiale necesare pentru a începe munca profesională
    Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro
    Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.