Biblioteci KD Max

În această secțiune puteți descărca directoare și fișiere de instalare pentru versiunea dvs. de program (KD Max V4 sau KD Max V6). Veți obține câteva biblioteci pe pendrive-ul atașat, imediat după achiziționarea KD Max. Puteți instala celelalte pachete gratuit folosind linkurile de mai jos. În bibliotecile noastre veți găsi modele 3D gratuite ale multor producători renumiți de mobilă și accesorii de interior. Vă rugăm să nu ezitați să descărcați!

Pachete gratuite de producători de mobilă și accesorii pentru KD Max V6.

1 Biblioteca Kronospan de masă, carcasă și texturi frontale din 2021. Înainte de instalare, asigurați-vă că urmăriți videoclipul cu instrucțiuni din folderul descărcat.
2 Bibliotecile materialelor carcaselor și blaturilor Egger versiunea 2020-2022 RO
3 Biblioteca de aproximativ 300 de texturi ale fronturilor Egger din colecția EGGER 2020-2022
4 Biblioteca de aproximativ 300 de texturi ale blaturilor și corpurilor de masă Egger din colecția EGGER 2020-2022.
5 Biblioteca de modele de mobilier Wanat - colecția Cassino și Verbatim - partea 3.
6 A doua parte a bibliotecii tapițate Wanat.
7 Bibliotecă suplimentară – Scări
8 Bibliotecă suplimentară - Decorațiuni pentru ferestre.
9 Prima parte a bibliotecii tapițate Wanat.
10 Modele de electrocasnice și electronice din biblioteca online KD Max, disponibile ca fișier de instalare.
11 Biblioteca halogenă Bosma.
12 O bibliotecă de modele de masă de la marca poloneză Dyle Furniture.
13 O bibliotecă de texturi pentru blaturi de bucătărie, panouri de podea și elemente decorative de perete din colecția SWISS KRONO 2019
14 Convertor de fișiere SKP - Un instrument care vă permite să modificați versiunea fișierelor SKP și să le utilizați în programul KD Max.
15 Actualizați adăugând 8 funcții utile la KD Max V6, care îmbunătățesc crearea de vizualizări și biblioteci proprii.
16 O bibliotecă care conține mai multe modele de aparate de bucătărie Amica, incl. plăci cu inducție, mașină de spălat vase și frigider.
17 76 de modele de echipamente de mobilier - sisteme pentru dulapuri joase, de coș și colț de REJS.
18 O bibliotecă care conține 61 de texturi de top din Global Collection și Home Collection de Kronospan și 203 de texturi pentru corpuri și vârfuri.
19 Biblioteca sistemelor interne de organizare Blum pentru sertare.
20 Biblioteca dulapurilor cu sertare Blum METABOX. Pentru a utiliza biblioteca, este necesar să aveți modulul MAX Rozkrój.
21 Prima parte a modelelor moderne de iluminat BRITOP Lighting și SPOT Light. Biblioteca a 155 de modele de lămpi.
22 BLUM TANDEMBOX antaro biblioteca de dulapuri cu sertare. Pentru a utiliza biblioteca, este necesar să aveți modulul MAX Rozkrój.
23 Biblioteca Roca de mobilier și accesorii de baie - 103 modele din 4 colecții disponibile în Polonia.
24 Biblioteca de accesorii BLUM.
25 Biblioteca de sertare BLUM Legrabox. Biblioteca folosește Max Rozkrój.
26 Biblioteca fronturilor selectate cu mânerele de margine Kobax.
27 Biblioteca a 48 de modele de corpuri de iluminat moderne Flash și DQ de la LUG Light Factory.
28 Biblioteca de aproximativ 300 de texturi ale fronturilor Egger din colecția decorativă EGGER 2017-2019.
29 O bibliotecă de peste 300 de texturi de blaturi și corpuri Egger din colecția decorativă EGGER 2017-2019.
30 32 de modele de lămpi din cea mai recentă colecție MAXlight.
31 Biblioteca a 40 de modele de iluminat modern MAXlight.
32 Biblioteca a 57 de modele de baterii pentru lavoar, baterii pentru cadă, precum și seturi de duș și căzi Max-fliz din colecția MOBI.
33 284 de mânere selectate din colecția GTV: retro, clasic, modern, glamour, balustradă, pentru copii și butoane.
34 Biblioteca frontelor și filmelor KOBAX selectate.
35 Biblioteca de culori selectate a fronturilor Niemann din colecția Prestige Line.
36 234 texturi de plăci laminate și blaturi de masă Kronospan.
37 Biblioteca de benzi LED în 4 dimensiuni și 10 variante de culoare.
38 Modele de dulapuri încorporate cu aparate de uz casnic (frigider, mașină de spălat vase, aparat de cafea, cuptor).
39 Biblioteca de caractere disponibile ca obiecte plate (umbre).
40 O bibliotecă cu etaje selectate din colecțiile „Gusturi de viață” și „Jean Marc Artisan” de la Barlinek.
41 Prima parte a bibliotecii de modele 3D a radiatorului Vasco pentru programul KD Max (aproximativ 4000 de modele).
42 O bibliotecă de modele 3D de lămpi ale mărcii poloneze KASPA. Peste 200 de modele de lămpi elegante și de designer în 37 de colecții.
43 O bibliotecă de 55 de texturi de podea belgiene de Quick-Step, livrată cu hărți de control pentru funcția bump.
44 Paleta de culori RAL utilizată în mod obișnuit în industrie și comerț.
45 Biblioteca de 62 texturi de blaturi de bucătărie și 209 texturi de plăci de mobilier Kronopol.
46 Texturi actualizate ale fronturilor EGGER, plăcilor de mobilier și blaturilor de lucru. De asemenea, au fost adăugate noi stiluri frontale.
47 O altă bibliotecă oferită de compania Domino din Dzierżoniów. Peste 40 de modele de mânere de ușă disponibile în rețeaua de parteneri Domino.
48 O bibliotecă de mobilier interior de marcă a companiei germane Blomus. Vă invităm să descărcați fișierele de instalare.
49 Biblioteca de accesorii a celebrului brand italian ZUCCHETTI. Peste 220 de modele de colecții selectate sunt disponibile în rețeaua de retail din Polonia a acestui brand.
50 Biblioteca de texturi a scândurilor de mobilier de la renumita companie Kronospan.
51 Biblioteca de materiale cu o paletă de 2065 de culori de la prestigiosul brand Dulux. Datorită acestora, designul dvs. de bucătărie și mobilier va căpăta cu siguranță multe culori noi.
52 A doua parte a bibliotecii de articole de baie disponibile în lanțul de magazine de bricolaj Castorama. Peste 160 de modele de la diferite mărci, inclusiv marca proprie Cooke & Lewis.
53 O bibliotecă de 84 de modele de mobilier ale companiei spaniole Lola Glamour. Vă invităm să vă familiarizați cu această colecție unică și interesantă populară pe piețele Europei de Vest. Biblioteca a fost pregătită datorită amabilității distribuitorului spaniol al sistemului InteriCAD Lite.
54 Biblioteca a peste 170 de modele de uși de interior, exterior, balcon și terasă, precum și ferestre verticale. Biblioteca disponibilă de la nivelul modulului 3D.
55 Biblioteca de modele a colecției HiFi cu obiecte decorative suplimentare și o bibliotecă Demo pentru module 2D / 3D.
56 O bibliotecă de articole de baie disponibile în lanțul de magazine de bricolaj Castorama. În prima parte a bibliotecii, sunt disponibile peste 160 de modele ale diferitelor mărci, inclusiv marca proprie Cooke & Lewis.
57 O bibliotecă a unei linii exclusive de baterii de baie Axel, deținută de Excellent S.A. 28 de modele din 5 colecții lansate din iunie 2014.
58 O bibliotecă de texturi de înaltă rezoluție a podelelor din bambus, a panourilor Faus și a teraselor din oferta Domino. Biblioteca include hărți de control suplimentare pentru funcțiile bump și reflex. Fișier de instalare pentru biblioteca de materiale din sistemul InteriCAD T5. În sistemele InteriCAD Lite și KD Max este posibilă utilizarea texturilor prin glisare și fixare.
59 O bibliotecă de ceramică Cersanit, căzi de baie, cădițe de duș și accesorii. Peste 260 de modele realizate cu cea mai mare grijă și precizie.
60 O bibliotecă de modele selectate de robinete de bucătărie ART PLATINO și BLUE WATER, care, în afară de cea mai înaltă calitate, au forme și culori unice.
61 Biblioteca de căzi PoolSpa, aparținând grupului internațional Roca. Peste 80 de modele de căzi dreptunghiulare, ovale, de colț și alte. Modele pregătite și puse la dispoziție de către utilizatorul sistemului InteriCAD T5.
62 Biblioteca de accesorii pentru bar și bucătărie: băuturi, pahar și electrocasnice.
63 O colecție de lămpi cu ulei elegante de la Galician. 28 de modele reproduse fidel de lămpi de birou, candelabre, lămpi de perete și lămpi decorative.
64 Biblioteca de mobilier de cameră Woodways din grupul Paged Meble. 74 de modele din colecțiile Bossa Nova, Dolce, Fado, Harmony, Melody, Mona și Romance.
65 Biblioteka 81 mebli tapicerowanych firmy Kvadra, która jest posiadaczem prestiżowej nagrody Reddot Design Avard 2012 za jeden ze swoich produktów – sofę Revolve. Dystrybutorem tej marki na rynku Polskim jest firma Le Pukka z Warszawy.
66 Biblioteca de modele de lămpi de perete (aplice) - peste 220 de modele împărțite în 11 categorii.
67 Biblioteca de ferestre acoperiș Fakro.
68 Biblioteca suplimentară de lămpi italux clasice. 74 de modele 3D realizate cu precizie din 19 dintre cele mai populare colecții ale producătorului.
69 Bibliotecă suplimentară pentru ușile încadrate Voster. 107 modele din 19 colecții.
70 Biblioteca suplimentară care conține 89 de modele Paged Meble din popularele colecții Catania, Cuba, Malibu, Milano și Varadero.
71 Biblioteca de scene - clone de baie comandate de Excellent S.A. cu utilizarea produselor companiei. Biblioteca funcționează cu sistemul InteriCAD T5 echipat cu funcția de clonare scenă.
72 O bibliotecă de modele de echipamente audio HiFi de la diferite mărci, inclusiv receptorul iconic cvasi-cvadru de Radmor, difuzoarele Altus de la Tonsil și un platan analogic de la Fonica.
73 Bibliotecă ceramică suplimentară de Ifö din grupul Sanitec.60 modele de lavoare, căzi, toalete și cabine.
74 Biblioteca a 35 de modele de hote de la diferite marci.
75 Biblioteca de corpuri de iluminat Spotline. Fișierele de instalare pentru sistemele InteriCAD T3 Pro / Lite și T5 sunt disponibile de la producător după completarea formularului de contact.
76 Biblioteca suplimentară a companiei Rejs - un producător de accesorii pentru mobilă. 22 de modele de marfă din ultima linie Maxima EVA.
77 Biblioteca suplimentară a companiei Excellent S.A. - 182 modele de căzi, căzi de duș, cabine, baterii și accesorii pentru baie care compun cele două biblioteci anterioare și produse noi. Biblioteca este în concordanță cu oferta actuală de produse a companiei Excellent S.A.
78 Biblioteca suplimentară a companiei Vola, al cărei reprezentant în Polonia este Mirad - 85 de modele de baterii și accesorii pentru baie
79 Biblioteca suplimentară de la Duravit - 125 de modele de ceramică sanitară, căzi și cabine.
80 Biblioteca suplimentară a companiei spaniole LaEbanisteria, pusă la dispoziție de AC Soft din Spania - partener al YFCAD. 48 de modele de cea mai înaltă calitate, mobilier de living și birou de designer.
81 Biblioteca suplimentară a grupului spaniol Home Design, oferită de AC Soft din Spania - partener YFCAD. 253 modele de mobilier pentru sufragerie și birou.
82 Biblioteca suplimentară a companiei italiene ArtCeram - 40 de modele de lavoare și mixere.
83 Link către biblioteca suplimentară Ligne Roset, oferit de partenerul belgian al YFCAD. 246 modele de mobilier din colecțiile selectate ale acestui brand.
84 Biblioteca secundară Artifort, oferită de partenerul belgian al YFCAD. 31 de modele de mobilier tapițat, mese și scaune.
85 Biblioteca suplimentară Leolux oferită de partenerul belgian YFCAD. 138 de modele de mobilier tapițat, mese și scaune.
86 Biblioteca Schaedler de cădițe de duș - 26 de modele de căzi de duș și drenuri acrilice.
87 Biblioteca de plăci de duș SCHED-POL - 88 de modele de plăci de duș și capace acrilice.
88 Partea a treia a bibliotecii care conține colecțiile de mobilier VOX - 112 modele de lămpi și mobilier pentru copii din colecția Baby Vox.
89 Biblioteca de radiatoare de lux Enix. Peste 110 modele din diferite colecții ale producătorului.
90 Biblioteca de mobilier de birou Elzap.
91 Biblioteca de electrocasnice Gaggenau.
92 Biblioteca de mobilier și accesorii pentru baie de la Excellent.
93 Biblioteca de modele tapițate Suszek.
94 O bibliotecă de modele de mobilier elegant Lux Design: scaune, fotolii și canapele care reprezintă un canon al designului global.
95 Biblioteca de modele de lămpi de birou, de masă și de noptieră - 169 de modele împărțite în 6 categorii.
96 Biblioteca de mobilier tapițată ARISmebel. Trei colecții selectate de canapele ARISconcept împărțite în module.
97 Biblioteca de modele de lămpi în picioare - peste 120 de modele împărțite în 5 categorii.
98 Biblioteca de mobilier Fameg. 23 de modele de scaune din ultima ofertă a producătorului.
99 Biblioteca de modele de lampă suspendată - 140 de modele împărțite în 5 categorii.
100 Biblioteca Roca de mobilier și accesorii de baie - 103 modele din 4 colecții disponibile în Polonia.
101 Partea a doua a bibliotecii care conține colecții de mobilier VOX - 263 de modele din 8 colecții disponibile în showroom-urile companiei.
102 Prima parte a bibliotecii care conține colecții de mobilier VOX - 237 modele din 6 colecții disponibile în showroom-urile companiei.
103 Biblioteca de mobilier tapițată Meubles - 45 de modele disponibile în 2D și 3D.
104 Biblioteca de mobilier tapițată Wajnert - 228 modele disponibile în 2D și 3D.
105 Biblioteca de scaune Paged Meble - o colecție de peste 20 de modele disponibile în 2D și 3D.
106 Biblioteca de mobilier tapițată pentru birou Marbet Style - o colecție de modele disponibile în 2D și 3D.
107 Librărie excelentă de mobilier și accesorii pentru baie - 150 de modele disponibile în 2D (cabine de duș) și 3D.
108 Bibliotecă suplimentară la sistemul KD Max. Vol. 2 Uși.
109 Bibliotecă suplimentară la sistemul KD Max. Vol. 3 Bucătărie și sufragerie.
110 Baza Pfleiderer pentru sistemul KD Max.
111 Bibliotecă suplimentară la sistemul KD Max. Decoratiuni pentru ferestre.
112 Bibliotecă suplimentară la sistemul KD Max. Scări.
113 Un set de drivere pentru chei USB.

Descărcați Demo KD Max

Completați formularul de mai jos și veți primi un mesaj la adresa de e-mail furnizată cu un link pentru a descărca versiunea demo a programului KD Max împreună cu link-uri către videoclipuri cu instrucțiuni. Dacă nu primiți mesajul în 5 minute, vă rugăm să verificați folderul „Spam”.


    +40

    În ce scopuri caut software?
    * Vă vom trimite prin e-mail materialele de formare inițiale necesare pentru a începe munca profesională
    Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro
    Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.