Amenajarea și tăierea bucătăriei în mâinile tale!

iScan

Sistem de prezentare a proiectului.

 

Scan este un sistem de prezentare a designului care vă permite să schimbați culoarea și texturile pereților, gresiei, fațadelor de mobilier etc. pe baza unei singure vizualizări. Fiecărui plan îi este atribuit un șablon selectat, ceea ce permite crearea de diferite aranjamente ale unei încăperi. După ce ați făcut selecția, iScan creează imediat o vizualizare care încorporează modificările dumneavoastră.

Cu iScan, puteți schimba culoarea și textura pereților, a plăcilor, a fațadelor de mobilier etc. pe baza unei singure vizualizări. Fiecărui plan îi este atribuit un șablon selectat, ceea ce vă permite să creați diferite aranjamente ale unei camere. După ce se face o selecție, programul creează imediat o vizualizare care ține cont de modificările efectuate. iScan va îmbunătăți calitatea comunicării cu clientul și va economisi timp.

 

Programează iScan
iScan sprijină eficient comunicarea cu clientul. Prezentați diferitele opțiuni pentru finisarea interioară și asigurați-vă că ați făcut alegerea corectă.
Comandați programul

Verificați oferta

Descărcați Demo KD Max

Completați formularul de mai jos și veți primi un mesaj la adresa de e-mail furnizată cu un link pentru a descărca versiunea demo a programului KD Max împreună cu link-uri către videoclipuri cu instrucțiuni. Dacă nu primiți mesajul în 5 minute, vă rugăm să verificați folderul „Spam”.


    +40

    În ce scopuri caut software?
    * Vă vom trimite prin e-mail materialele de formare inițiale necesare pentru a începe munca profesională
    Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro
    Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.