Bibliotecile BLUM în proiectele dumneavoastră

Frigidere de înaltă clasă și accesorii de mobilier funcționale. De câteva decenii, producătorul de feronerie pentru mobilier BLUM ne surprinde la fiecare pas cu soluții care combină atât designul neobișnuit, cât și tehnologiile originale. Ideea principală a companiei este în concordanță cu ipotezele noastre – de a crea soluții mai complexe decât simpla închiderea și deschiderea mobilierului. Prin urmare, haideți să creăm ceva mai complex împreună!

 

În programul KD Max veți găsi următoarele biblioteci BLUM:

 1. Modul sertar

– LEGRABOX

– TANDEMBOX antaro

– METABOX

 1. Modul de organizare internă

– AMBIA-LINE pentru LEGRABOX

– accesorii bucatarie AMBIA-LINE

– ORGA-LINE pentru TANDEMBOX

– Accesorii de bucatarie ORGA-LINE

 1. Modul de evaluare

– Sisteme de ridicare

– Sisteme de balamale

– Sisteme de sertare

– Sisteme de ghidare

– Sisteme de organizare internă

– Tehnologia mișcării (motion blum)

– Altele – umerașe și conectori pentru dulap

– Ajutoare de asamblare

 

VIDEO

Aplicația KD Max a bibliotecii BLUM

Selectați un dulap din catalogul blum, scoateți sertarele și înlocuiți corpul sertarului

Adăugăm alte accesorii blum la evaluare, stabilim cantitatea și prețul acestora.

Gata

Descărcați Demo KD Max

Completați formularul de mai jos și veți primi un mesaj la adresa de e-mail furnizată cu un link pentru a descărca versiunea demo a programului KD Max împreună cu link-uri către videoclipuri cu instrucțiuni. Dacă nu primiți mesajul în 5 minute, vă rugăm să verificați folderul „Spam”.


  +40

  În ce scopuri caut software?
  * Vă vom trimite prin e-mail materialele de formare inițiale necesare pentru a începe munca profesională
  Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro
  Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.